Haralds Hotel har tveksam extrautrustning

På en av våra resor hade vi som vanligt inte förbokat något hotellrum utan trodde helt enkelt att det skulle finnas lediga rum. Så hade det ju varit tidigare. Däremot hade det aldrig hänt tidigare att vi tajmat in tysklands största MC-festival. Alla hotell var fullbokade.

 

Förgäves körde vi runt och letade lediga hotell. Som sista desperata försök begav vi oss till Haralds Hotel mitt på Reeperbahn. Under tidigare resor hade vi gått förbi detta hotell och skrattat åt skabbigheten. Nu kom vi alltså krypande med svansen mellan benen i jakt på ett hotellrum. Väggarna på trappen upp till "hotellobbyn" var klädda i någon förm av plyschtyg och det luktade inrökt  och instängt. Väl uppe i lobbyn möttes vi av en svettig tjock tysk med uppknäppt skjorta. Han hade lediga rum och var inte sen med att berätta att det självklart går att ordna en tjej till rummet för en extra slant.

 

Efter överläggning beslutade vi oss för att avstå detta hotell, trots att vi inte vara tvungna att nappa på extraerbjudandet. Dagen hade nu blivit sen eftermiddaag och vi bestämde oss för att kasta in handduken och bege oss tillbaka till Lübeck och ta in på hotell där. Sagt och gjort, vi gick tillbaka till den taskigt parkerade bilen och lämnade Hamburg med tårfyllda ögon.

 

Fi fick det trots allt ganska trevligt i Lübeck så resan kan inte klassas som ett totalt fiasko.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0